(Kick)boksGeschikt voor:
Groep 4, groep 5, groep 6, groep 7, groep 8 en VO

(Kick)boks

Kickboks is op dit moment de meest groeiende sport onder zowel jongeren als ouderen! De sport is goed voor de algemene lichamelijke conditie en de algemene spierconditie. Elke leerling verbetert de oog-handcoördinatie, spier lenigheid, lichaamsbalans en vergroot de concentratie/ spanningsboog. Kickboks is een sport waarbij je met respecteert leert omgaan met anderen. Waar je tijdens het uitvoeren van de sport jezelf tegenkomt en je leert doorgaan wanneer het nét even zwaar is. Net zo belangrijk is het feit dat je door de sport meer zelfvertrouwen opbouwt en hierdoor sterker in je schoenen gaat staan, je wordt weerbaarder dan ooit!

Alle kickboks workshops worden gegeven door de speciale kickboks docenten van Beweegboefies. De kickboks docenten geven de workshops met hart en passie en tillen leerlingen naar een hoger niveau. We zien leerlingen veranderen tijdens een workshop en al helemaal na een traject van een reeks van workshops. Ook niet geheel onbelangrijk, waar we ook komen, alle lessen zijn met de maximale leerling aantallen gevuld mét wachtlijsten.

Beweegboefies komt graag naar jou school met alle nodige materialen. Wij leren de nieuwe generatie kickboks technieken aan, waardoor wij leerlingen net even een zetje extra geven tot motorisch- als zowel sociaal affectieve verbetering.

Kickboks is een verdedigingssport en onmisbaar voor jong en oud!

Osu!