Musical dansMusical dans

Wil jij zingen, acteren en dansen tegelijk? Stap in de magische wereld van de musical en muziektheater en doe mee met deze fan-tas-tische kunstvorm!

De musical dans workshop van Beweegboefies Ridderkerk is zang, dans en spel in één les. Je leert alle vaardigheden om te stralen op het podium en een rol goed neer te zetten. De verschillen op het toneel worden jouw geleerd tussen acteerwerk op tv en acteerwerk in een theatervoorstelling. Ook wordt er gewerkt met de diversiteit van theaterimprovisatie en tekstinterpretatie.

De workshop is een les waarin jij de kans krijgt om te leren over én te oefenen met verschillende dansstijlen die worden gebruikt in muziektheaterproducties. Denk aan jazz, ballet, hiphop, breakdance, streetdance, etc.

Ook leer je verschillende musical muziekstukken te zingen. Tijdens de lessen wordt niet alleen gewerkt aan de technieken van zang, dans en acteren maar ook aan de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden zoals samenwerken, zelfvertrouwen en presentatie. 

We maken gebruik van bekende en minder bekende musicalnummers in de lessen en samen vormen deze nummers de basis van onze musical lessen. Denk aan nummers uit de The Lion king, Aladdin, Mathilda, Grease maar ook sound of music!

Musical dans is een alles omvattende workshop. Dus boek deze workshop en voor je het weet sta je te schitteren!